24x7 Week van Gebed

19 t/m 26 januari 2020

Welkom

De 24×7 week van gebed voor Utrecht is een verlangen dat uit verschillende kerken en gebedsinitiatievien in de stad Utrecht is ontstaan. Ons verlangen is om samen in eenheid voor de stad Utrecht te bidden. Hierbij sluiten we ons graag aan bij de Nationale week van gebed van 19 t/m 26 januari 2020.

Tijdens deze week van gebed willen wij graag 24×7 bidden voor de stad Utrecht. U wordt van harte welkom geheten om deze week met ons mee te bidden in het Gebedshuis Zuilen (De Lessepsstraat 76, 3553RL Utrecht).

Bid een uur met ons mee
Gebed is in de eerste plaats tot rust komen bij God. En vanuit die ontmoeting mogen we zoeken naar Zijn plan met ons leven en onze woonomgeving. U kunt zichzelf, maar u ook samen met iemand anders, uw gezin of een kring aanmelden om één of meer uren met ons mee te bidden in het Gebedshuis Zuilen. Deze bijzondere plek is geheel ingericht om u te helpen uw gebedstijd vorm te geven. We beloven u dat het een bijzondere tijd van ontmoetinig zal zijn.

Meebidden voor het thema Buitengewoon
Wilt u specifiek bidden voor het thema “Buitengewoon” van de week van gebed, dan bent u ook van harte welkom tijdens het open gebedsuur, dagelijks van 20:00-21:00 uur . Vooraf aanmelden is hiervoor niet nodig.

Betrokken kerken bij het 24×7 gebed voor Utrecht zijn momenteel: De Rank Utrecht, het Utrecht Initiatief, Vineyard, Nieuwe Kerk en de Buurtkerk. Ook andere kerken zijn van harte welkom om aan te sluiten en met ons mee te bidden!

Wilt u meer informatie, laat het ons dan weten via: 24x7gebedutrecht@gmail.com